Nyheder_14

SHAMROCK


Newsletter 14


Kære medlemmer - først rigtig godt nytår. Dernæst et håb om en rigtig god, ny sæson med masser af musik og gode oplevelser.


Som nævnt i sidste newsletter starter vi op lørdag d. 17. marts, hvor vi kl. 16-17 afholder generalforsamling i Den Runde Pavillon, Her er foreningen vært ved en øl eller vand.


Samme dag fejrer vi Sct. Patricks Dag med et brag af en koncert, med de populære McGuinness. Der er spisning i pavillonen fra kl. 18.30 og koncert kl. 20. Billetter til begge dele bookes på vores hjemmeside, www.shamrock9700.dk  ( eller mobil 22936844 )

Pris :  Koncert 175 Kr. - koncert m/spisning 275 Kr.


Søndag d. 8. april tager vi hul på en ny gang Singers Afternoon, fra kl. 14 til 16 - hvor vi skal synge mange af de skønne, irske folkesange akkompagneret af en forhåbentlig stor flok velspillende musikere. Der sælges øl, vand, kaffe og kage denne dag.

Der er som sædvanligt gratis entre ....


Lørdag d. 19. april kl. 20 får vi besøg af gruppen “Eno flier” (en gruppe sammensat af folk fra bl.a. Læsø, København og Spanien) De skulle, efter sigende være MERE EN FORNØJELIGE !!! Spisning denne aften aftales og bookes direkte med Hedelund. Koncertentré : 100 Kr. ( billetter bookes på vores hjemmeside )


Fredag d. 18. maj spiller og synger den skotske duo Merchenary Fiddler Duo, bestående af Elsa Jean McTaggart og Gary Lister. De optræder med et forrygende show, hvor der også bliver mulighed for en bette swingom ;-) Mange danskere kender duoen fra diverse pubber på Gran Canaria. Denne aften er der spisning i Pavillonen.....

Entré : Koncert m/spisning : 200 Kr.  -  kun koncert : 125 Kr       


Foreningen har pt. mange bolde og tiltag i luften, som bliver offentliggjort løbende, så hold øje med nye mails fra foreningen!


Ønsker man medlemsskab af foreningen, som vi selvfølgelig opfordrer til, kan det ordnes på vores hjemmeside www.shamrock9700.dk


Spændende forår, så skynd Jer at reservere disse datoer ..... der er hygge, stemning og varm atmosfære, når SHAMROCK afholder sine koncerter - og altid med kvalitetsunderholdning !!!


Følg med på vores hjemmeside www.shamrock9700.dk --- her kan du reservere billetter, samt melde dig ind i foreningen og tilmelde dig vores nyhedsbreve.....


Vi ses i Den Runde


Shamrock