Nyheder_13

SHAMROCK


Newsletter 13


NEWS:


Så er kontrakten på plads angående lørdag d. 4. november i Den Runde - og det er med stolthed vi kan præsentere:


TOM DONOVAN


Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring.


Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil han hamle op med hvad som helst!


Tom har i de sidste 17 år har boet i Danmark, og i 32 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.


Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaller, til byfester og på små spillesteder. I mange år har han spillet i omegnen af 150 koncerter om året, og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan.


SÅ DER VENTER OS, UDEN TVIVL, EN STOR MUSIKALSK OPLEVELSE !!

Entré denne aften bliver 150 Kr.   -  og der arbejdes på salg af sandwich i pausen !!


OBS !!!!


Som nævnt i forrige Newsletter, arrangeres turen til Nordirland sidst i august 2018, og der er bindende tilmelding senest d. 1. november, ved indbetaling af depositum kr. 3.000 ! Turens samlede pris forventes at blive ca. 9.000 Kr. p.p.


Så vil man være en del af denne spændende tur, bør man nok ikke tøve for længe med at give sig tilkende!


Der er allerede nu 12 tilmeldte, og rigtig mange har tilkendegivet stor interesse for turen ..... så er der medlemmer af foreningen, som tænker : “ der er da god tid “ ........ vær sød at give Jer tilkende!


Skriv direkte til jjsolo@live.dk  - så bliver I noteret “in my little black book” !!


Vi flyver til Belfast, hvor vi bl.a. skal se Titanic-museet og besøge diverse smukke og festlige pubber. Derefter kører vi ud mod kysten, hvor vi følger Causeway Coastal Route rundt og ser betagende natur og små fiskerbyer, samt kigger nærmere på et par locations fra Game of Thrones. Vi skal se Giants Causeway, besøge Bushmills Destillery og kigge nærmere på Derry med de berømte gavlmalerier, fra tiden, hvor “bloody sunday” fandt sted. Derfra kører vi videre til Donegal, som efter sigende skulle være den smukkeste del af Irland. Herfra vender vi igen snuden mod Belfast.... I grove træk er det planen....