Nyheder_12

SHAMROCK


Newsletter 12


Sommeren er over os, og diverse festivaler kører på højtryk...og snart skal vi igang med efterårsprogrammet i SHAMROCK.

Vores første event bliver Søndag d. 27. august kl. 14-16, hvor vi afholder SINGERS AFTERNOON. Der vil igen være diverse musikere, som “spiller og synger for” på dejlige sange, og har Du lyst til at deltage aktivt, må Du endelig ikke holde dig tilbage !!

Ingen entré disse eftermiddage - men mulighed for køb af kaffe, kage, øl og vand ;-)


Lørdag d. 23. september kl. 20: Efterårets første koncert med....


Laura Mo


Flankeret af sine to sekundanter - Mr. Heinz på bas og Felix Diarra på guitar, betvinger Laura Mo sin five-string banjo og sin bassdrum, mens hendes særegne og karakteristiske vokal forfører og forarger publikum. En fandenivoldsk, højenergisk trio, hvor Laura Mo's danske lyrik og specielle stemme er udgangspunktet og hvor musikken er en vanvittig blanding af roots og punkrock, tilsat banjo og club-vibe!


Festivalgængere har udtalt ”Det bedste jeg nogensinde har hørt”, ”Har aldrig oplevet noget lignende”, og ”Not even in America I've heard a voice like that”.


Lauras underbo har dog udtalt, at hun aldrig har hørt noget værre!


Laura Mo har udgivet albummet ”Alkymi” (2007, ArtPeople), samt ”Motel” (2012, Eastwing/ArtPeople) – begge album er rost til skyerne af anmelderne, og har indbragt to DMA-nomineringer og to Gaffapris-nomineringer. I mellemtiden udgav hun niche-albummet ”1717” - hvor hun bl.a. samlede legendariske stemmer som Povl Dissing, Allan Olsen og Rasmus Lyberth på herrekor...!


Nu går Laura Mo et skridt videre! Med en nyskabende, rå musikalsk nerve og identitet, slår hun med sin liveperformance benene væk under den danske singer-songwriter tradition. Når den vilde trio går på scenen er der dømt folkefest og anarki, såvel som dansk lyrik og musikalsk integritet i særklasse. Man sidder ikke stille til en Laura Mo-koncert - det er en rejse, hvor man bliver rørt og bevæget - men også rører og bevæger sig. Aldrig før hørt i dette lille kongerige, men når man først har hørt det, bliver man afhængig.


Entré denne aften er KUN 100 Kr. - så tag naboer og venner i hånden og gi’ jer selv og andre en MEGET varm og speciel oplevelse !


Billetter kan bestilles på vores hjemmeside, www.shamrock.dk !!


Søndag d. 8. oktober er der igen Singers Afternoon fra kl. 14-16 !! Samme koncept som 27. august !!


Lørdag d. 4. november har vi igen koncert med et aktuelt navn ...... desværre har vi endnu ikke kontrakten på plads..... men vi kan allerede nu love en stor musikalsk oplevelse....mere herom snarest!


Årets sidste Singers Afternoon holder vi Søndag d. 10. december kl. 14-16 - denne eftermiddag kan der selvfølgelig købes Gløgg og æbleskiver ....


Her vil sang- og musikvalget nok også komme til at bære præg af den forestående højtid, så det kan nemt gå hen og blive EN MEGET HYGGELIG optakt til julen  ;-)))


Som nævnt i Newsletter 10, var jeg, først i juni, på researchtur til Nordirland - med henblik på, næste år, at arrangere en uges rundtur i “den smukkeste del” af Irland ..... tro det eller lad være ;-)


Turen arrangeres sidst i august 2018, og der bliver bindende tilmelding senest d. 1. november, ved indbetaling af depositum kr. 3.000 ! Turens samlede pris forventes at blive ca. 9.000 Kr. p.p.


Så vil man være en del af denne spændende tur, bør man nok ikke tøve for længe med at give sig tilkende ;-))


Skriv direkte til jjsolo@live.dk  - så bliver I noteret “in my little black book” !!


Vi flyver til Belfast, hvor vi bl.a. skal se Titanic-museet og besøge diverse smukke og festlige pubber. Derefter kører vi ud mod kysten, hvor vi følger Causeway Coastal Route rundt og ser betagende natur og små fiskerbyer, samt kigger nærmere på et par locations fra Game of Thrones. Vi skal se Giants Causeway, besøge Bushmills Destillery og kigge nærmere på Derry med de berømte gavlmalerier, om tiden, hvor “bloody sunday” fandt sted. Derfra kører vi videre til Donegal, som efter sigende skulle være den smukkeste del af Irland. Herfra vender vi igen snuden mod Belfast.... I grove træk er det planen....


Så vi glæder os til at se Jer - følg med på www.shamrock9700.dk