Nyheder_1

SHAMROCK


Newsletter 9:


Kære medlemmer - hermed årets sidste nyhedsbrev fra foreningen !


Siden sidst har vi afholdt 2 x Singers Afternoon. Den første d. 11. september, hvor der var masser af spillemænd, men ikke ret mange gæster. Vi tror måske det var forkert at opkræve entré på 50 kr. ( som skulle dække leje af pavillon ) denne dag. Vi havde en fin eftermiddag, med fællessang og flotte indslag af de forskellige musikere. Vi besluttede at give Singers Afternoon endnu “et forsøg”, og dette blev så programsat til søndag d. 6/11. Her var der igen omkring 10 friske spillemænd mødt op ...... og denne gang 50-60 gæster !! Der var fri entré og der blev sunget frisk til fra de uddelte sanghæfter - og salget af kaffe, kage OG GUINNESS gik strålende.


Så vi fortsætter med disse herlige eftermiddage i 2017, og kan kun opfordre Jer alle til at møde op. Årets sidste koncert blev afholdt d. 8/10, hvor vi havde besøg af de dygtige brødre og spillemænd fra “Almost Irish” - de leverede en fremragende koncert med utroligt autentiske, irske toner. Desværre var fremmødet denne gang ikke, hvad vi havde forventet - så koncerten endte ud med et beskedent underskud :-(


Vi skal så til at kigge fremad mod 2017 ..... og her har vi i foråret allerede 3 koncerter og en Singers Afternoon programsat. Lørdag d. 11. februar får vi igen besøg af de skønne spillemænd fra “Boys of Bluehill”. De har fundet tilbage til deres oprindelige irske rødder, og består nu af Per Rosenlund Larsen, Peter Yde, Karsten Vangsgaard og Hans Ejner Jensen. Vi satser på høj stemning denne aften, da Ole Birkelund har tilbudt at lave en smagning af Irsk whiskey !


Så aftenens program bliver som følger : Vi starter med spisning kl. 18, hvor der serveres biksemad, med spejlæg, rødbeder og rugbrød... leveret af Restaurant Hedelund. Kl. 19 er der whiskeysmagning, og kl. 20 er der så koncert med Boys of Bluehill. Der kan til denne aften, som sædvanligt, bestilles billetter på www.shamrock9700.dk - iøvrigt en rigtig god julegaveidé !!! Billetter kan også købes via Facebook under vores profil Shamrock. Prisen for mad bliver 75 Kr. - for whiskeysmagning 50 kr. og for koncert 130 kr. ..... altså “hele pakken” for 255 kr. HUSK AT SÆTTE KRYDS I KALENDEREN !


ÅRETS KONCERT bliver ( selvfølgelig ) Sct. Patricks Day, fredag d. 17. marts kl. 18, hvor der, i en superflot pyntet pavillon, bliver serveret irish stew før koncerten med MCGUINNESS fra Hjørring. McGuinness er jo kommet i focus pga. deres samarbejde med de 3 gyldne løver, Carsten Holst, Kalle Jørgensen og Jens Memphis. Denne aften bliver koncerten dog uden “løvebid”, men derfor ikke mindre god !!! Gruppen fra Hjørring er særdeles velspillende og to af medlemmerne har flere gange bidraget med flotte indlæg til Singers Afternoon. “Hele pakken” denne aften koster 200 Kr. og baren vil være velforberedt mht. Guinness, irish coffe og Irish whiskey. HUSK AT SÆTTE KRYDS I KALENDEREN ! Billetter kan som sædvanligt bestilles på www.shamrock9700.dk (

god julegaveidé ..... ) eller Facebook.


Søndag d. 9. april holder vi så årets første Singers Afternoon fra kl. 14 til 17 - her kan købes kaffe, kage, øl og vand. Der er FRI entré denne dag. HUSK AT SÆTTE KRYDS I KALENDEREN ! Lørdag d. 27. maj kl. 20 får vi så IGEN besøg af TØRFISK. Dette års koncert med de gæve gutter fra Thyborøn-Harboøre området var ved at vælte en total udsolgt Pavillon, så vil man sikre sig billet til denne aften, skal man nok ikke tøve for længe ..... Billetter kan også her, som sædvanligt, bestilles på www.shamrock9700.dk ( god julegaveidé ..... ). Kan også købes på Facebook. Billetterne koster kr. 200 incl. 1 almindelig øl/vand.


og endelig .... IRLAND 2017 !!!!

Som lovet arrangerer Shamrock igen i 2017 en tur til skønne Irland. Foreløbig plan er fra 25/8 - 1/9 ..... og det bliver en kopi af dette års tur, hvilket vil sige fly til Dublin og herfra busrundtur i Irlands sydlige del. Vi vil forsøge at holde prisen på samme niveau som sidste år, hvor den var på 10.000 ALT incl. ( dog ikke drikkevarer og lommepenge ) - men ellers helpension hele vejen rundt, samt entreer, lufthavnstransfer og hop-on-and-off bus i Dublin..........


Seriøst interesserede bedes melde direkte tilbage til turguiden, Jens Ole Jensen på mail : jjsolo@live.dk


Besøg iøvrigt vores opdaterede hjemmeside www.shamrock9700.dk og vores Facebook profil Shamrock


DET ER VORES STORE HÅB, AT SÅ MANGE SOM MULIGT VIL BIDRAGE MED DERES TILSTEDEVÆRELSE VED VORES ARRANGEMENTER, SÅ VI KAN SLÅ FAST, AT VORES FORENING HAR EN BERETTIGELSE I BRØNDERSLEV - OG TAG MEGET GERNE FAMILIE, VENNER OG KOLLEGER MED TIL DISSE HYGGELIGE AFTNER OG EFTERMIDDAGE !!


Vi vil også gerne stadig have flere medlemmer i foreningen, så tøv ikke med at anbefale os til andre.....


Tilmelding til foreningen sker via vores hjemmeside www.shamrock9700.dk under punktet ”om os” medlemskab. Mange irske hilsner med ønsket om en god jul og et godt nytår med gode musikalske oplevelser i Shamrock.


Shamrock9700