Newsletter 20

Kære venner og medlemmer

Sommeren er over os, og diverse festivaler kører på højtryk...og snart skal vi igang med efterårsprogrammet i SHAMROCK. Men først en lille opsummering af forårets koncerter:

Nytårskoncerten med Eleanor Shanley i Januar blev, som forventet, foreningens største satsning, og med fulde huse og en fantastisk musikalsk oplevelse med den irske sangfugl, kom vi rigtig godt igang med 2019

Næste koncert var d. 16/3 ( dagen før Sct. Patricks Day ) med det dygtige, hjørringensiske band McGuinness, som vanen tro leverede varen for en stopfyldt pavillon.

Dagen efter afholdtes den årlige generalforsamling, hvor både formand og næstformand var på valg. Både Erik Bendtsen og Jens Ole Jensen modtog genvalg - og iøvrigt var der blandt de mange opmødte ( hvor Kræn west iøvrigt sørgede for lidt irske toner ) stor tilfredshed med vores forenings høje og gode aktivitetsniveau!

D. juni var Tørfisk så igen, igen på besøg, og leverede som altid en topproffessionel og charmerende koncert for en næsten fyldt pavillon.

D. 28. juni sluttede Elsa Jean McTaggert og band foråret af med en medrivende koncert med irske, skotske og dansevenlige toner. Her var der også næsten fuld hus, og den tredelte koncert sluttede først ved 23.30-tiden - så der var bestemt smæk for skillingen !!!

Vores første event i efteråret bliver:

Lørdag d. 7. september, hvor Kræn West har udvidet med venner !!! Hvem vennerne er skal vi ikke afsløre, men det bliver garanteret irsk, når det er bedst, og “besætningen” ser sådan ud:

Koncerten, som includerer mad, bliver snarest lagt på hjemmesiden www.shamrock9700.dk

D. 4. og 5. oktober siger vi så farvel og tak for 40 skønne år med Schwåmpis Venner og deres glade og smittende tekster og musik. Her vil gruppen spille deres mange dejlige sange - også nogle af dem fra forrige århundrede !!! Koncerterne er for længst udsolgt, men der er, til begge koncerter, oprettet ventelister - men med formodentlig ganske få billetter ..... Disse 2 aftner bliver helt sikkert noget ganske specielt for mange, som har “været med hele vejen”...

Fredag d. 8. november får vi besøg af det hotteste, nordjyske navn indenfor vise-og folk genren, nemlig Mads Toghøj og Rødder ..... Har netop hørt dem på Skagenfestivalen, og der venter Jer med garanti en oplevelse udover det sædvanlige ! Mage til nærvær og musisk kvalitet skal man lede længe efter - så man skal være hurtig på aftrækkeren for at sikre sig billetter til denne koncert, som også snarest kommer til salg på hjemmesiden. Koncerten bliver formodentlig også med spisning.

En søndag først i december vil vi forsøge at “genskabe” Singers Afternoon - som jo har ligget stille grundet lidt twist om tiderne søndag eftermiddag mht. pavillonen.

Denne eftermiddag kan der selvfølgelig synges med, samt købes øl, kaffe, gløgg og æbleskiver ....

Vi forventer igen, at “vores” gode musikere vil bakke op om denne hyggelige juletradition.

Her vil sang- og musikvalget nok også komme til at bære præg af den forestående højtid, så det kan nemt gå hen og blive EN MEGET HYGGELIG optakt til julen  ;-)))

Følg med på vores hjemmeside www.shamrock9700.dk .... her kan du reservere billetter, samt melde dig ind i foreningen og tilmelde dig vores nyhedsbreve ..... 22936844 ( Erik ) kan også benyttes .....

Vi glæder os til at se Jer alle til hyggelige aftner i “Den Runde”

bedste hilsner  SHAMROCKn start writing!

Støt vores sponsorere