Nyheder

SHAMROCK


Newsletter 24


2021 er ikke startet som vi havde håbet, og vi har netop måtte aflyse koncerten i marts med Tide Lines. Den flyttes til 30.01.22.


Singers Afternoon 16.05 og koncert 25.06 med den irske duo Shane McGrath og Cloe Feeney er også yderst usikre, medmindre der lempes på restriktionerne, som vi naturligvis overholder.


Generalforsamlingen der skal afholdes inden udgang af marts måned udsættes ligeledes indtil det igen er muligt at samles.


Kontingent:

I er velkomne til at indbetale kontingent på kr. 100 pr. medlem på vores konto med angivelse af navn

9070 1625032861

eller

MobilPay 946736


Vi siger på forhånd tak for støtten.


Der er en del der allerede har indbetalt. Send en mail hvis I har spørgsmål.


Når det igen bliver muligt med musikalske oplevelser har vi et meget spændende program til jer med alle de udsatte koncerter.


Tide Lines

Eleanor Shanley

The Grandfætters

Mads Toghøj og Rødder

Almost Irish

Boys of Bluehill


Vi holder humøret højt og ser tiden an og håber på, at vi snart kan mødes igen.


Hold øje med vores side på Facebook og vores hjemmeside.


Med venlig hilsen

Shamrock


Indtil vi igen kan mødes kan i nyde et genhør med Jens Ole´s We`ll meet Again


https://www.facebook.com/Shamrock-328061020726586/videos/220286362414832


SHAMROCK


Newsletter 23 “ekstra 3”


Kære Shamrockvenner - rigtig godt nytår.

Vi fik jo, som bekendt, desværre ikke besøg af Mads og Rødderne i denne omgang - men de er ikke glemt !!! Pavillonen blev - og er stadig - lukket indtil videre.

Så desværre starter 2021 som 2020 sluttede med aflysninger af arrangementer i Den Runde .....
Efter seneste stramning har vi valgt at aflyse koncerten den 30. januar med Almost Irish. Altså ingen nytårskoncert i denne
omgang :-((

Koncerten med Eleanor Shanley den 14. februar aflyses ligeledes, idet duoens danmarksturné er blevet aflyst. De vil forsøge at lave en ny turné i februar 2022, hvor vi selvfølgelig har booket os ind ( muligvis søndag d. 13. februar )

Om Tidelines får “indrejsetilladelse” til d. 28. marts er et rigtig godt spørgsmål på nuværende tidspunkt .... ligesom Singers Afternoon og Den skotske duo, Shane McGrath & Cloe Feeney er det ...... så indtil videre må vi holde afstand og spritte og håbe på bedre tider. Så pas godt på Jer selv og “de andre” derude !!!

Bedste hilsner til Jer alle fra SHAMROCK

SHAMROCK


Newsletter 23


Kære venner og medlemmer

Vores forsinkede Sct. Patricks Day koncert den 17.oktover gik, på trods af coronaens skygge, over al forventning. Vi havde alle forholdsregler mobiliseret, og det blev en festlig aften med god mad, dejlig musik, glade gæster (som virkelig trængte til at hygge sig i Shamrock regi) samt en flot pyntet pavillon i de irske farver.

Vi må pt. være 140 siddende i pavillonen, og vi var omkring 105 gæster + personale og musikere ....

Sidste koncert i år med MADS TOGHØJ og RØDDER + Memphis er AFLYST efter de seneste restriktioner. De skulle have besøgt os Fredag d. 20. november kl. 20. Mads er netop nu ude med en ny CD, som vi havde glædet os til at få præsenteret.

Næste arrangement er også aflyst, som situationen er lige nu:

Da mange har efterlyst vores Singers Afternoons, har vi besluttet at holde en Jule-singers-afternoon søndag d. 6. december. Denne dag mødes vi kl. 14 til, forhåbentlig, et par timers julehyggelig samvær, hvor en del musikere, som sædvanligt, spiller og synger for til bl. a. Julens skønne sange ..... så der skal hygges, synges og nydes !! Vi serverer denne eftermiddag kaffe, gløgg, æbelskiver og måske en bette øl ;-))  Læs mere her

SHAMROCK


Newsletter 22


Kære venner og medlemmer


Først RIGTIG GODT NYTÅR til Jer alle, med en stor tak for opbakningen til vores arrangementer i 2019 Vi har henover juleferien sammensat et rigtig godt forårsprogram, som vi hermed vil præsentere: Som allerede offentliggjort, lægger vi ud med en lækkerbidsken....... “THE DUBLIN LEGENDS”


Lørdag d. 1. februar kl. 20 overgår “Shamrock” igen sig selv - og inviterer til Nytårskoncert med den irske, verdenberømte gruppe, “THE DUBLIN LEGENDS” ( tidligere The Dubliners )


De har, om nogen, formidlet den irske sangskat ud til alverdens hjørner. Deres fortolkninger af de irske, traditionelle sange er simpelthen i særklasse. Så vent ikke for længe med at reservere billetter til denne unikke aften. Vores plan er, at vi i pausen denne aften vil ønske hinanden et godt, musikalsk nytår med masser af dejlige oplevelser - og her er foreningen vært ved et glas bobler og et lækkert stykke kransekage... Læs mere her

SHAMROCK


Newsletter 21


Kære venner og medlemmer

Så fik vi overstået 2 særdeles vellykkede afskedskoncerter med Schwåmpis Venner. Vemodigt, men samtidig to nostalgiske aftner, hvor Karsten Frederiksen fortalte om tiden med grisefesterne på Brunderhus og historien om “Skæve Thorvald”, som konstant forsøgte at få stoppet onsdagene pga. nabostøj - tidligere medlem af vennerne, Peter Bak fortalte om, hvordan Schwåmpis Venner udsprang fra et lokalt bryggerlaug, og egentlig startede - sidst i 70‘erne.... Selve koncerten blev en sand kavalkade af de bedste af Schwåmpis sange gennem tiderne, serveret med sædvanlig charme og lune fra vennerne, som bestemt ikke viste mange tegn på svaghed, på trods af retræten !! Om de kunne lokkes til en extra-extra-extra koncert, vil kun fremtiden vise. TAK TIL DE GÆVE SCHWÅMPER FOR MANGE GODE STUNDER !!!!! 
Læs mere her

SHAMROCK


Newsletter 20


Kære venner og medlemmer

Sommeren er over os, og diverse festivaler kører på højtryk...og snart skal vi igang med efterårsprogrammet i SHAMROCK. Men først en lille opsummering af forårets koncerter:

Nytårskoncerten med Eleanor Shanley i Januar blev, som forventet, foreningens største satsning, og med fulde huse og en fantastisk musikalsk oplevelse med den irske sangfugl, kom vi rigtig godt igang med 2019

Næste koncert var d. 16/3 ( dagen før Sct. Patricks Day ) med det dygtige, hjørringensiske band McGuinness, som vanen tro leverede varen for en stopfyldt pavillon. 
Læs mere her

SHAMROCK


Newsletter 19


Kære venner og medlemmer !


Vi har nu ( næsten ) programmet for 2019 klar, og vi glæder os meget til præsentere et spændende og alsidigt program for Jer !


Som mange af Jer oplevede, havde vi den mest fantastiske og nærværende oplevelse med den irske sangfugl Eleanor Shanley, som, sammen med to fremragende musikere, tryllebandt en fyldt pavillon med deres skønne, irske ballader. Mange af numrene stammede fra hendes seneste udgivelse, “Forever Young”, hvor især sangene “Hard times come again no more” og “Dragonflies” høstede kæmpe bifald. Læs mere her

SHAMROCK


Newsletter 18


Kære medlemmer - hermed årets sidste nyhedsbrev!


Vi må nok sige, at takket være Jer og Jeres store interesse og opbakning omkring vores arrangementer, kan vi se tilbage på et forrygende år med gode, musikalske oplevelser. Desuden har Nordeafonden betænkt os med en sum penge, som påskyndelse af vores arbejde med at underholde og fornøje alle Jer, ikke mindst fra lokalsamfundet, som bakker op om vores livsbekræftende og hyggelige arrangementer.  Læs mere her

SHAMROCK


Newsletter 17


Kære medlemmer….hermed et lille sommerbrev:


Vi fik overstået første halvårs koncerter med succes.

De 2 sidste med Mercenary Fiddler Duo og Lochlannig.

Til den første blev der sunget, danset og hygget til den store guldmedalje og alle var begejstret over den fremragende fiddler Elsa Jean McTaggart og glæder sig allerede nu til et gensyn i maj 2019.


Lochlannig gav os skønne prøver på deres kunnen inden debuten på Skagen Festival.  Læs mere her

SHAMROCK


Newsletter 16


Kære alle


Lørdag d. 19. April:

Havde vi så besøg af gruppen “Eno flier” - en gruppe, der var sammensat af folk fra Læsø. De viste sig at være MERE END FORNØJELIGE! Det blev til en forrygende aften, hvor ca. halvdelen af den fyldte pavillon, var gæster og fans fra Læsø. Der blev sunget, sydet og slugt .... diverse gode, lokale sange samt Guinness og Irish coffee. Så endnu en fantastisk aften - og grund til at tage en tur i Pavillonen, når SHAMROCK holder koncerter.  Læs mere her

SHAMROCK


Newsletter 15


Kære venner

Så fik vi startet 2018 med et brag af en Sct. Patrick koncert. God musik, godt øl og rigtig god stemning ! Vi har allerede booket McGuinness til næste års Sct. Patricks Day !!!


DESVÆRRE har vi fået at vide, at søndagsarrangementerne Singers Afternoon ikke mere er mulige, da Pavillonen, sjovt nok, lige bestemt skal rengøres søndag indtil kl. 15  :-(

Dette betyder, at Singers Afternoon d. 8/4 er aflyst !!!!  Men vi arbejder på andre muligheder....  Læs mere her

SHAMROCK


Newsletter 14


Kære medlemmer - først rigtig godt nytår. Dernæst et håb om en rigtig god, ny sæson med masser af musik og gode oplevelser.


Som nævnt i sidste newsletter starter vi op lørdag d. 17. marts,

hvor vi kl. 16-17 afholder generalforsamling i Den Runde Pavillon, Her er foreningen vært ved en øl eller vand.


Samme dag fejrer vi Sct. Patricks Dag med et brag af en koncert, med de populære McGuinness. Der er spisning i pavillonen fra kl. 18.30 og koncert kl. 20. Billetter til begge dele bookes på vores hjemmeside, www.shamrock9700.dk  ( eller mobil 22936844 )

Pris :  Koncert 175 Kr. - koncert m/spisning 275 Kr. Læs mere her

SHAMROCK


Newsletter 13


NEWS:


Så er kontrakten på plads angående lørdag d. 4. november i Den Runde - og det er med stolthed vi kan præsentere:


TOM DONOVAN


Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring. Læs mere her

SHAMROCK


Newsletter 12


Sommeren er over os, og diverse festivaler kører på højtryk...og snart skal vi igang med efterårsprogrammet i SHAMROCK.

Vores første event bliver Søndag d. 27. august kl. 14-16, hvor vi afholder SINGERS AFTERNOON. Der vil igen være diverse musikere, som “spiller og synger for” på dejlige sange, og har Du lyst til at deltage aktivt, må Du endelig ikke holde dig tilbage !!

Ingen entré disse eftermiddage - men mulighed for køb af kaffe, kage, øl og vand ;-)


Lørdag d. 23. september kl. 20: Efterårets første koncert med....


Laura Mo


Flankeret af sine to sekundanter - Mr. Heinz på bas og Felix Diarra på guitar, betvinger Laura Mo sin five-string banjo og sin bassdrum, mens hendes særegne og karakteristiske vokal forfører og forarger publikum. En fandenivoldsk, højenergisk trio, hvor Laura Mo's danske lyrik og specielle stemme er udgangspunktet og hvor musikken er en vanvittig blanding af roots og punkrock, tilsat banjo og club-vibe! Læs mere her

SHAMROCK


Newsletter 11

Lørdag d. 27. maj kl. 20 får vi IGEN besøg af TØRFISK. Sidste års koncert med de gæve gutter fra Thyborøn-Harboøre området var ved at vælte en totalt udsolgt Pavillon, så vil man sikre sig billetter til denne aften, er det aller-allersidste udkald ..... Billetter kan, som sædvanligt, bestilles på www.shamrock9700.dk eller på Facebook. Billetterne koster denne aften kr. 200 incl. 1 almindelig øl/vand.


OBS !!!!! Restaurant Hedelund tilbyder kl. 18 denne aften en dejlig buffet for Kr. 99 - Bestilling hertil direkte til Hedelund, tlf. 98820780


Vores medlemstal stiger stadig, og runder snart 120 ..... og indmelding og betaling kan ske på www.shamrock9700.dk. Nye medlemmer kan få en Shamrock T-shirt, så længe lager haves, ved henvendelse til een fra bestyrelsen. På vores mailingliste er der nu omkring 150 medlemmer, og vi vil gerne have endnu flere....


Besøg iøvrigt vores opdaterede hjemmeside www.shamrock9700.dk og vores Facebook profil Shamrock


DET ER VORES STORE HÅB, AT SÅ MANGE SOM MULIGT VIL BIDRAGE MED DERES TILSTEDEVÆRELSE VED VORES ARRANGEMENTER, SÅ VI KAN SLÅ FAST, AT VORES FORENING HAR EN BERETTIGELSE I BRØNDERSLEV - OG TAG MEGET GERNE FAMILIE, VENNER OG KOLLEGER MED TIL DISSE HYGGELIGE AFTNER OG EFTERMIDDAGE!!


Vi vender snarest tilbage med program for efteråret 2017.


Bedste musikalske hilsner

SHAMROCK9700

SHAMROCK


Newsletter 10

Kære medlemmer - hermed årets første nyhedsbrev !

Vi er kommet godt igang med sæsonen 2017. D. 11. februar havde vi, i en godt halvfyldt pavillon - :-( - besøg af de skønne og dygtige spillemænd fra “Boys of Bluehill”. Vi så og hørte en ny version af gruppen, som bestemt er noget af det bedste de har præsteret de senere år ..... Samme aften præsenterede Ole Birkelund 4 irske whiskey’er for over 30 “smagere”..... så blandt disse var stemningen ekstra høj, da koncerten satte igang! Læs mere her

SHAMROCK


Newsletter 9:                               


Kære medlemmer - hermed årets sidste nyhedsbrev fra foreningen !


Siden sidst har vi afholdt 2 x Singers Afternoon. Den første d. 11. september, hvor der var masser af spillemænd, men ikke ret mange gæster. Vi tror måske det var forkert at opkræve entré på 50 kr. ( som skulle dække leje af pavillon ) denne dag. Vi havde en

fin eftermiddag, med fællessang og flotte indslag af de forskellige musikere. Vi besluttede at give Singers Afternoon endnu “et

forsøg”, og dette blev så programsat til søndag d. 6/11. Her var der igen omkring 10 friske spillemænd mødt op ...... og denne

gang 50-60 gæster !! Der var fri entré og der blev sunget frisk til fra de uddelte sanghæfter - og salget af kaffe, kage OG GUINNESS

gik strålende. Læs mere her

SHAMROCK   


Newsletter 8:


Kære medlemmer - så er der igen nyt fra foreningen. Vi havde d. 13/8 en superkoncert med The Druids fra Dublin. Det blev et skønt genhør med de friske fyre og deres iørefaldende musik, fortalt i ord og toner. Vi tror at alle de fremmødte ( desværre ikke for mange ... ) fik den irske historie ind under huden, og nu forstår, hvorfor irerne er så stolt, ydmygt og dejligt et folkefærd.....


Vi har en aftale om, at De igen næste år kommer tilbage til vores område, hvor De - desværre bortset fra Brønderslev - optrådte for fulde huse i Musikladen, på Knivholt, på Fishermans Rest og i Jazzteltet i Randers....


Dette bringer os frem til vores skønne tur til Irland fra 19. - 26. august. Netop hjemkommet, havde vi en uforglemmelig tur med rigtig mange oplevelser, både mht. seværdigheder, naturscenerier, pubbesøg, og ikke mindst gastronomi - med dejlige frokoster og middage rundt om på Den grønne Ø. Vi boede på skønne hoteller i Galway, Killarney og Dublin med “full irish breakfast” alle steder - og alt sammen i selskab med 22 veloplagte deltagere, som bestemt har fået Irland ind under huden ! Tror alle har haft svært ved at få armene ned efter denne oplevelse !


Turen gentages formodentlig til næste år i august/september ..... så overvej gerne allerede nu, om det kunne være en ferie værd for Dig !


Turen kostede, med en palet af specielle oplevelser samt helpension,  10.000 Kr. - bortset fra drikkevarer.


Søndag d. 11. september kl. 14-17 holder foreningen SINGERS AFTERNOON i Den runde Pavillon i Brønderslev. Her vil en flok friske og dygtige folkemusikere synge og spille for - til de kendte irske folksongs ....... OG I SKAL SYNGE MED !!!!!


Vi har desvære ikke kunnet stille en ølsmagning på benene til denne dag,  men vi starter kl. 14 med musik og fælles sang. Til denne eftermiddag kan der i baren købes øl, vand og kaffe, samt et godt stykke hjemmebag.


Foreningen har sanghæfter, som bliver udleveret på dagen.


Prisen vil denne dag være 50 Kr. pr. person - som går til leje af pavillonen. Forudbestillinger modtages gerne på tlf. 22936844


Årets sidste koncert afholdes lørdag d. 8. oktober, hvor foreningen får besøg af en komet på den danske folkscene, nemlig gruppen “ALMOST IRISH” - fire gæve brødre fra Holsted i Sydvestjylland, som har dyb passion for Irland, den irske historie og dens iørefaldende musik.


Disse gutter leverer et fremragende, musikalsk show - og har til aftenens koncert gæsteoptræden af den irske fløjtespiller Chris McMullan. Der er lagt op til en aften ud over det sædvanlige ! Se dem evt. på Youtube eller på www.almostirish.dk


Mere om denne koncert senere .....


Søndag d. 06. november holder foreningen årets sidste SINGERS AFTERNOON i Den runde Pavillon i Brønderslev. Her vil en flok friske og dygtige folkemusikere synge og spille for - til de kendte irske folksongs.


Besøg iøvrigt vores hjemmeside www.Shamrock9700.dk og vores Facebook profil Shamrock


DET ER VORES STORE HÅB, AT SÅ MANGE SOM MULIGT VIL BIDRAGE MED DERES TILSTEDEVÆRELSE VED VORES ARRANGEMENTER, SÅ VI KAN SLÅ FAST, AT VORES FORENING HAR EN BERETTIGELSE I BRØNDERSLEV - OG TAG MEGET GERNE FAMILIE, VENNER OG KOLLEGER MED TIL DISSE HYGGELIGE AFTNER OG EFTERMIDDAGE  !!

 

Vi vil også gerne stadig have flere medlemmer i foreningen, så tøv ikke med at anbefale os til andre.....


Tilmelding til foreningen er stadig : mail til kp@sparv.dk og 100 Kr. pr. person - overføres ( med navn ) til kt. 9070 - 1625032861Den irske Forening “SHAMROCK”

Tur til Irland


Fredag d. 19. august drog 22 forventningsfulde medlemmer af den irske forening i Brønderslev - under kyndig ledelse af Jens Ole Jensen, kendt fra Kræn West og Schwåmpis Venner - til Den grønne Ø på en uges rundrejse.


Det blev en begivenheds tur, med oplevelser, som “lå langt fra“ de etablerede rejseselskabers tilbud....


Turen inkluderede ALT, undtagen drikkevarer (!) og lommepenge !!


I Dublin Airport holdt en 29 personers bus klar til at transportere os rundt i den sydlige halvdel af Irland.


Første stop var en by lidt vest for Dublin, Maynooth, hvor vi indtog en dejlig frokost, inden turen fortsatte til Kilbeggan Destillery, hvor vi fik en guided tour rundt i det gamle destilleri, sluttende af med et par smagsprøver af firmaets produkter. Herefter fortsatte bussen til vores første hotel, Eyre Square Hotel, i Galway centrum ! Her indlogeredes vi i dejlige værelser og indtog en skøn 3-retters menu. Hen på aftenen blev det til besøg på et par af Galways pubber.


Lørdag morgen, efter en “full irish” morgenmad, skulle vi på Quite Man tur, ( efter at vi, ugen før, havde set filmen Den tavse Mand ) med besøg på forskellige locations fra den sjove, skønne og romantiske film “Den tavse Mand” med Maureen O’Hara og John Wayne. En fantastisk dag med sjove oplevelser og endnu en dejlig overnatning på Eyre Square Hotel.


Søndag gik turen så langs Galway Bay til den lille by Doolin - kendt for sine autentiske, traditionelle pubber - hvor vi lige nåede dagens første pint !! Videre sydpå langs The Burren - til Cliffs of Moher. Her kunne vi desværre blot ane de fantastiske klippeformationer, da tågen havde lagt en tung dyne over området :-(


Vi fortsatte så til Lahinch, hvor vi indtog en dejlig lunch på en meget speciel, men skøn, fiskerestaurant. Vi blev derefter transporteret over Shannonfloden og satte kursen mod Killarney som skulle være vores base de næste 3 dage. Vi overnattede, atypisk men fremragende, på Ardree House B/B incl. den bedste “full irish” på turen....


Efter indlogering var der bestilt aftensmad, igen med 3-retters menu, inde i byen - på restaurant The Laurells. Godt mætte fortsatte vi så til pubben The Grand, hvor en af Jens Oles spillekammerater, Tim Gleeson, underholdt med sang og musik....


Mandag blev gruppen kørt til Kate Kearnes Cottage, hvor alle tog plads i de såkaldte Jaunting Cars ( hestedrevne jumper ) for at blive transporteret 11 km. gennem en postkortskøn slugt og over et bjergpas, til Lord Brandons Cottage, hvor en let frokost ventede - inden bådene kl. 14 transporterede os gennem Killarneys Nationalpark og de tre søer, tilbage til Ross Castle i Killarney. Her ventede bussen, og tog os til det gamle herresæde Muckross House, hvor vi nød de skønne haver og udsigt, og nød en dejlig isvaffel....

Denne aften spiste vi middag på The Danny Man, hvorefter turen gik til pubben “Murphys”, hvor vi fik en excellent underholdning af Tim, Mike og Jens Ole ( som iøvrigt på hele turen havde medbragt sin guitar, inkluderende fællessang i bussen ! )


Tirsdag skulle vi så på den betagende bustur “Ring of Kerry”. Vi kørte til Kerry Bog Village, hvor vi smuttede et par hundrede år tilbage i tiden, med besøg i den gamle landsby. Kl. 11 fik vi, lidt længere vestpå, en fantastisk præsentation af diverse fåretyper, samt en demonstration af boarder collies evner som “fårehyrder” - hos Brendan Ferris.

Vi fortsatte nu til Waterville, hvor Atlanterhavet, Chaplin og en dejlig frokost ventede os.... Her blev der ( også ) taget mange billeder....

Efter et par foto stops, kom vi til det betagende syn, Lady’s View, med udsigt over skønne Killarney National Park. Til sidst stoppede vi ved Torc Waterfall, hvor nattens regn gav ekstra pres på vandmængderne.

Trætte, men fulde af endnu en dags magiske indtryk, kunne der lige blive tid til en lille “morfar” inden aftensmaden, som denne aften var baseret på udleveret “madpenge-ration” - så vi spredtes for alle vinde, inden vi kl. 21.30 mødtes på Ardree House, hvor Tim og Mike ankom med deres instrumenter og, sammen med Jens Ole, gav os en uforglemmelig aften med sang og musik. Deltagerne havde, til lejligheden, så RIGELIGT forsynet sig med alkoholiske drikke af forskellig art ....Onsdag sagde vi så farvel til “Beautiful Killarney” og satte kursen mod Dublin.

Her havde vi et frokost stop i byen Cashel. Dejlig lunch på Rock House, inden vi “besteg” Rock of Cashel ( blandt Irlands 3 mest besøgte seværdigheder )

Vi ankom til Dublin sidst på eftermiddagen, hvor vi blev indlogeret på Blooms Hotel i Temple Bar - inden vi havde en middagsaftale på Wiley Fox Bar kl. 20

Efter en stor, dejlig hamburger med Pommes .... ankom 3/4 af The Druids, og gav os - sammen med vores dygtige guide, Jens Ole - endnu en musikalsk oplevelse, hvor de irske rebelsongs fik endnu en omgang !!Torsdag efter Blooms legendariske “full irish”, hoppede vi med de grønne busser, hvortil vi havde turpas, ud til Guinness bryggeriet, og fik en fantastisk gennemgang af produktionen af verdens mest foretrukne øl !!!

Herefter til noget helt andet ..... nemlig en guided tur i Kilmainham fængslet, hvor oprørerne fra påsken 1916 sad fængslet og blev henrettet. Rørende og interessant oplevelse. Vi spiste lunch på Ryans, tæt ved Phoenix Park, inden vi fortsatte med De grønne Busser ind til byen. Herefter var der “fri leg” indtil middagen kl. 20 på Quay’s Restaurant.

Senere på aftenen besøgte de fleste af os The Brazen Head, Irlands ældste pub - hvor vi nød musikken ... både indendørs og udendørs !Fredag efter “full irish” pakkede vi vores sydfrugter, og kl. 9.30 tog en bus os til Dublin Airport, hvor flyet til Danmark afgik kl. 12.05

En fantastisk, skøn og veltilrettelagt tur var slut.

Alle var enige om, at denne måde, med masser af små, spændende og anderledes oplevelser, absolut var - og er - måden at rejse på .... all inclusive - og her VAR det alt inklusiv ( altså undtaget drikkevarer .... )


Det er allerede nu bestemt, at foreningen arrangerer en ny tur til Irland i 2017.