McGuinness_2020

Shamrock 9700.dk

Irsk forening i Brønderslev

ARRANGEMENT

McGuinness


Billetsalg kommer snarest.


McGuinness er en nordjysk konstellation af musikere, som alle bærer glæden ved at spille den irske og skotske folkemusik. Bandet løfter med stor succes den musikalske arv af folkemusik i Vendsyssel, hvor deres samarbejde med De Gyldne Løver for alvor har givet vind i sejlene.

Der er garanti for rigtig god stemning, når McGuinness går på scenen. Deres repertoire af irske og skotske sange er arrangeret i en rytmisk og smuk opsætning med et velklingende kor og traditionelle instrumenter som violin, mandolin, tin whistles og sækkepibe, som spilles med en smittende glæde og virtuositet.

Bag hele bandets set up står den rytmiske sektion bestående af akustisk guitar, keys og trommer, der danner en god og solid backing for musikken.

I midten af hele herligheden står en skarp og flot tenor, der samtidig med finurlige introduktioner, både formår at begejstre publikum og sætte gang i lattermusklerne.

McGuinness er blandt andet inspireret af Runrig og har derfor tydelige tråde til folk-rock, imens der samtidig kæles for den traditionelle irske og skotske folkemusik.

Bandet:
Pia Nygaard; violin, kor

Sune Christiansen; mandolin, tin whistles, sækkepibe, kor

Henrik Wolsing; sang

Lasse Hansen; guitar, sang

Michael Fenger Rønnest Christensen; trommer

Lars Rønne; keys, kor© 2020 Shamrock9700. ~ Alle rettigheder er forbeholdt. shamrock9700.dk.