McGuinness

Shamrock 9700.dk

Irsk forening i Brønderslev

ARRANGEMENT

McGuinness


Skt. Patricks dag fejres med et brag af en fest med irish stew, Guinness og irsh coffee.


McGuinness leverer musikker denne aften. Det er et særdeles velspillende band fra Hjørring der spiller irsk musik i topklasse.


Vi starter kl. 18.30 med spisning i Den Runde Pavillon med irish stew leveret af Restaurant Hedelund.


Kl. 20.00 går McGuinness på scenen.


Pris for mad og koncert er kr. 200.


Koncertbillet alene koster kr. 150.


Alle er velkomne.


McGuinness er en konstellation af musikere som alle bærer glæden ved at spille den irske og skotske folkemusik. En musikgenre som er elsket verden over, og som vi vendelboer blandt andet er kommet til at elske på grund af de lokale Gyldne Løver.


Egnen er fuld af gode musikere og McGuinness har helt fra begyndelsen været en solid blanding af både garvede musikere med mange års optræden på bagen og unge fremadstormende talenter, som med stor entusiasme har kastet sig over den irske og skotske musiktradition.


McGuinness nuværende besætning er: Henning Frederiksen på harmonika, Henrik Wolsing på smuk tenor, Morten Krag på trommer, Lasse Hansen på guitar, Sune Christiansen på fløjte, banjo og mandolin og Lars Rønne på keyboards.


Sammen har de, med tydelige tråde til folk-rock og kombineret med kærligheden til den traditionelle folkemusik, fået skabt et univers der gør, at ikke kun dem med halm i træskoene kan nyde musikken.


Bestil din billet via billetto eller på e-mail billet(at)shamrock9700.dk


Læs mere om McGuinness her.

© 2020 Shamrock9700. ~ Alle rettigheder er forbeholdt. shamrock9700.dk.